top of page
BULLET TOV

Tienercoaching

Misschien voel jij je niet altijd begrepen, worstel je met je zelfvertrouwen of voel je je gewoon niet 'tov'. Het kan zijn door dingen die je hebt meegemaakt die je verdriet doen of verwarren. Denk aan: ziekte, overlijden, scheiding van ouders. Of je vindt het lastig om met je vrienden om te gaan. 
 Misschien kan je helemaal niet uitleggen waar het aan ligt, maar voelt het gewoon niet oké. 
Er zijn verschillende redenen om bij praktijk Tov langs te komen en alle redenen zijn goed.

DSCF4346_edited.jpg

Is dat niet raar? Naar een tienercoach?

Tja…raar, gek, ongemakkelijk…

Of misschien juist wel heel fijn als er iemand is die met aandacht naar je luistert, niet oordeelt, niks gek vindt en je helpt om de dingen weer op een rij te zetten.

Samen zoeken we naar wat jij nodig hebt om weer nieuwe stappen te zetten om te groeien. Het levert je een stuk zelfinzicht op, vertrouwen én geeft weer licht op dat wat misschien zo zwaar voelt in je hoofd.

Hoe werkt coaching?

Coaching bij Praktijk Tov is geen afstandelijk gebeuren. We praten samen, lachen samen en ik gebruik coachtechnieken om jou te helpen inzicht te krijgen in jezelf of in de situatie. Ik sluit aan bij wat er bij jou past. En ja… het is soms ook hard werken, want we praten waar het écht over gaat! Maar altijd met het doel om weer beter in je vel te zitten! Misschien ben je helemaal niet zo’n goede prater...Dat hoeft gelukkig ook niet, want er zijn veel manieren om te kunnen groeien. We stemmen af op waar jouw interesse of kwaliteit ligt.

DSCF4394_edited.jpg
DSCF4403_edited.jpg
DSCF4414_edited.jpg
turquoise-green-watercolor-brush-stroke-

Ga je ervoor? Zin om nieuwe stappen te zetten? 
Je bent van harte welkom bij Praktijk Tov!

Ik kijk naar je uit!

bottom of page