top of page
BULLET TOV

Jongeren

Hulpvraag

Als jongere is het niet altijd eenvoudig om in deze drukke wereld te staan, waar zoveel van je verwacht lijkt te worden. Het kan zijn dat je daardoor vastloopt. Niet lekker in je vel, moe, twijfels over jezelf, je studie, je sociale contacten, relatie of je toekomst.....

Ik denk graag met je mee en ga samen met jou op zoek naar de tools die jou kunnen helpen. We kijken ook waar jouw kracht ligt en maken daar gebruik van.

Werkwijze

Kennismaking en intake

We plannen een afspraak om kennis te maken, bij jou thuis of in mijn praktijk. Hier brengen we in kaart wat je hulpvraag is en leg ik uit wat mijn werkwijze is.

Als je nog geen 18 bent, is het van belang je ouders hierbij te betrekken. Zij moeten toestemming geven voor het coachingstraject.                               
Vind je het lastig om je hulpvraag met je ouders te bespreken? Aarzel niet om contact met mij op te nemen, we kunnen vast samen een oplossing bedenken! 

74496196_451415115732052_621045621962729
Image by Hannah Busing

Hulpvraag

Is je hulpvraag helder, dan gaan we samen
aan de slag in een paar gesprekken/ sessies.
Je hoeft geen goede prater te zijn. Er zijn veel manieren om erachter te komen waar je vraag, maar vooral waar het antwoord op je vragen te vinden is. Daar ligt ook mijn kracht....
Creativiteit om  meerdere invalshoeken te vinden.

We richten ons op de toekomst en zijn gericht op tools die jou verder gaan helpen. Soms kan dat in een paar gesprekken, soms zijn er wat meer voor nodig. Maar weet dat je altijd vrij bent om een traject te stoppen,
wanneer het voor jou voldoende is.

Locatie

Om jou goed te kunnen coachen, is het  belangrijk om op een rustige plek te zijn, waar jij je prettig voelt.

Ik heb een praktijk aan huis: hier kunnen we in alle rust praten.
Maar ook bij jou thuis is een optie, als je dat prettiger lijkt.

Heb je voorkeur om in beweging te zijn, dan kunnen we ook een wandeling maken door het natuurgebied Hitland. (5 minuutjes lopen vanaf mijn huis). Soms helpt je dat om makkelijker te praten over je gevoel of over dat wat je bezig houdt.

74534844_988134841546558_427709357484933
turquoise-green-watercolor-brush-stroke-

Je bent van harte welkom bij Praktijk Tov!
Neem contact op per WhatsApp, e-mail of het contactformulier voor een afspraak.
Ook mag je mij eerst bellen of appen als je vragen hebt over de coaching.

Praktijk Tov: 06-39024143

Matthanja

bottom of page